Tetkós popsiját és meztelen mellét se takargatta

Húzós képek: Kitárulkozott a kemény keblű mexikói szépség

Dögös, fekete hajú szappanoperasztár dobta le ruháit egy izgató fotózás kedvéért - Ivonne Montero meztelenkedését minden bizonnyal az egykori Rosalinda-rajongók is díjazzák.

Ivonne Montero megmutatta gyönyörű, meztelen testét képgaléria

2010.12.01 06:29ma.hu

A latin szappanopera-sztárok egyik legszemrevalóbbika volt a fekete, göndör fürtű Ivonne Montero, akit számos sorozatban láthatott  már a nagyérdemű.

További erotikus képek! - Ivonne nem szégyenlős..

Olyan szoborteste van, hogy legtöbben inkább fitness modellnek néznék - tősgyökeres mexikói, 1974-ben született Mexico City-ben.

2002 óta nyolc telenovellában szerepelt, Magyarországon leginkább a Rosalinda című sorozatból lehet ismert. Nemcsak színésznőként, modellként is tevékenykedik azonban.

A H Extremo című férfimagazinban először 2008-ban pózolt meztelenül. Gyönyörű testét most ismét kendőzetlenül megcsodálhatjuk a magazin jóvoltából.

Ivonne itt-ott csupán egy lenge felsőt és egy bugyit kapott magára, de a képek tanúsága szerint utóbbi is kezdett számára kényelmetlen lenni...

Fotók a legszebb bikinibe zárt mellekről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.