Emma Watson: hamisak a képek!

Képek: Meztelenül hódít a Harry Potter sztárja!

E-mailben terjesztik Emma Watson meztelen fotóját, és az ifjú színésznő most attól fél, előbb-utóbb a saját campusára is eljut a kép, ami ráadásul lehet, hogy hamis!

Kukkantsunk bele Emma Watson melltartójába! képgaléria

2010.11.09 15:29ma.hu

Megpróbálom kideríteni, ki terjeszti a képeket és véget vetek ennek!” - fakadt ki Emma Watson, miután a tudomására jutott, hogy az egyetemen, ahol tanul, a dereka köré tekert törülközőben pózolva fényképezte le valaki.

Legalábbis a terjesztő azt állítja, hogy Emmát fényképezte le, de a Harry Potter-filmek sztárja szerint a mostani és néhány korábban nyilvánosságra került kép is csak a Photoshop „terméke”, ma már semmiből nem tart pucér képet csinálni senkiről.

Fotó: emmawatson.com

A színésznő szóvivője nyilatkozatban közölte, hogy az elmúlt néhány hónap ilyen jellegű képei egytől egyig hamisak, Emma pedig egyszerűen felháborítónak tartja, hogy ilyeneket küldözgetnek róla. Az ifjú hölgy leginkább attól tart, hogy a saját campusára is eljutnak a képek, ami az egyetemi tanulmányainak biztos, hogy nem tesz jót.

A színészetet egyelőre pihentető Emma beszélt a nemrégiben lezárult Harry Potteres időszakáról is, elmondta, hogy nagyon büszke Hermione Granger szerepére, és nem szeretné, ha az emberek teljesen elfelejtenék ezt az alakítását.

Egy darabig ettől még biztosan nem is kell tartania, mert a Harry Potter utolsó könyvének filmváltozatát két részletben, idén november 19-én és 2011. július 15-én mutatják be.

Emma Watson a legrosszabb színésztanonc

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.