Nem nyúlt mellé a Playboy

Képek 18 éven felülieknek: Intim testrészét is kényeztette a buja Angela

Még nem világsztár, de az lehet belőle - A 26 esztendős Angela Taylor-t választotta a nyuszis magazin legújabb címlaplányául, és elnézve a forró hangulatú képeket, ezt tökéletesen meg lehet érteni.

18 éven felülieknek: Kamera előtt kényezteti magát a buja Angela Taylor! képgaléria

2010.06.11 19:30mellesleg

Angela Taylor még nem világsztár, de könnyen az válhat belőle - A kérdés már csak az, hogy a zene területén, vagy másutt.

A 26 éves Angela már kislányként eldöntötte, hogy a szórakoztatóiparban fog dolgozni. Minden válogatón, tehetségkutatón indult, végül is sose lehet tudni.

Végül a saját videoklip is összejött. Mit mondjunk, nem egy Christina Aguilera... viszont garantáltan ő a leghosszabb lábú hölgy a zeneiparban.

Mellesleg, a Playboy lányok közt is viszi ezen a téren a pálmát, a bevállalósságáról már nem is beszélve, hiszen a nyuszis magazin fotóin legintimebb testtájának becézgetését is bevállalta.

Szerény véleményünk szerint sokkal jobb a kamera előtt, mint a mikrofonnál.

Formás didivel rendelkezik a Playboy-modell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.