Bimbók domborodtak a ruha alatt

Képek - "Bemutatóra" vitte megnőtt melleit az ex-Playboy nyuszi

Kendra Wilkinson sosem volt szégyenlős típus, azok után pedig, hogy szexvideója napvilágra került, minek takargatná megnagyobbodott melleit...

Kendra Wilkinson nem titkolta megnőtt melleit képgaléria

2010.07.08 19:30ma.hu

Fél éve adott életet első gyermekének a szöszke egykori Playboy-nyuszi, Kendra Wilkinson, aki eljegyzése után ki is költözött Hugh Hefner híres villájából.

Kendra a sportoló Hank Baskett kedvese, akihez pár hónappal ezelőtt férjhez is ment a szőke szépség.

Fiuk, a kis Hank decemberben született meg, de sajnos csinos édesanyja kénytelen volt problémákkal is szembenézni a babázás mellett.

Évekkel ezelőtt - 18 évesen - készült szexvideója ugyanis néhány hete kikerült a világhálóra, melynek megjelenését a szőkeség minden eszközzel próbálta megakadályozni.

A botrány azóta elült, és Kendra Wilkinson ismét képes mosolyogva megjelenni az emberek között.

A minap is megtette, afelől azonban semmi kétséget sem hagyott, hogy megnőttek a keblei: mellbimbói kidomborodtak a sötétkék ruhából, a sztárt pedig nem hozta zavarba, hogy mindenki melltartó nélküli idomait bámulja. Nos, ezek után nem csoda.

Csak a fenekét nem műtteti meg Kendra Wilkinson

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.