Nem volt kérdés a modell számára a családalapítás

Szexi képek - Terhesen vetkőzött meztelenre Miranda Kerr!

Néhány ismert sztár példáját követve a gyönyörű modell is megmutatta magát várandósan - Az Orlando Bloom gyermekét váró Miranda Kerr meztelenül pózolt.

Sztárok, akik terhesen is címlapon pózoltak meztelenül! képgaléria

2010.11.10 12:29ma.hu

Bár heteken át csak találgatta a nagyérdemű, valóban gyermeket vár-e csinos ausztrál modell, nemrég erről bárki meggyőződhetett, amikor lesifotósok lekapták Orlando Bloom-ot és párját a Los Angeles-i reptéren.

További képek - Miranda Kerr terhes és meztelen! Fotó: W magazine

Miranda Kerr ugyanis már jócskán domborodó pocakkal lépdelt színész kedvese mellett, a szexi fekete ruha nyilvánvalóvá tette, hogy anya lesz.

Orlando Bloom és a keresett modell évek óta egy párt alkotnak, s bár a rossz nyelvek szerint a szépség többször is megcsalta a színészt, a fiatalok a nyáron mégis összeházasodtak.

A szépséges Miranda, akiről korábban számos szexis fotósorozat készült, a napokban terhesen dobta le ruháit a W magazine hasábjain.

Követve ezzel egyébként számos ismert sztár hölgy példáját, hiszen fotóztatta már magát várandósan Demi Moore, Monica Bellucci, Heidi Klum, Britney Spears, Christina Aguilera, Eva Herzigova, Cindy Crawford és Claudia Schiffer is.

A 33 éves Orlandónak és a 27 esztendős Victoria's Secret-modellnek ez a baba lesz az első gyermeke, akit a hírek szerint jövő év elejére várnak.

Pikáns 3D-s képek Miranda Kerr-ről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.