"Miért lenne ingyen egy magánkiskola?"

Beperli Bódi Sylvit egy anyuka

Megvádolta az ismert sztárt egy kisfiú édesanyja, aki a gyermekét modellválogatásra vitte, most azonban álltíja: Bódi Sylvi iskolája átverte őket.

2010.08.25 12:29ma.hu - Fotó: bodisylvi.hu

Anyagi okok miatt nem végezheti el a modelliskolát a kis Olivér - panaszolta a modellválogatásra vitt gyermek ápolónő édesanyja, aki azzal fordult a sajtóhoz, hogy véleménye szerint Bódi Sylvi iskolája átverte őket.

Az anya elmondása szerint úgy érkezett fiával a válogatásra, hogy úgy tudta, nyári munkára toboroznak fiatalokat - mesélte az anya a Kiskegyedben, akinek eredetileg a barátnőjét kereste meg egy cég telefonon, nem érdekelné-e gyerekét egy jó lehetőség.

Ők azonban nem tudtak a tájékoztatón megjelenni, így azt ajánlotta, az anya és a kis Olivér menjenek el helyettük. A helyszínen kiderült, hogy Bódi Sylvi iskolájának válogatásán vannak, ahol statisztákat, modelleket kerestek. Akit alkalmasnak láttak a felvételre, azt lefotózták. Ki kellett tölteni jelentkezési lapot is.

Majd később felhívták az anyát, hogy gyermeke magas pontszámot ért el az értékelésen, és ha befizet 75 ezer forint előleget, a kisfiú részt vehet a tanfolyamon. Az anya ekkor borult ki, hiszen ezt az összeget nem tudta előteremteni - gyermeke pedig sírt, mint a záporeső - mondta el a Kiskegyedben az ápolónő.

Úgy véli, a válogatáson szó sem volt az anyagiakról. Pár nap múlva azzal fogadták a kollégái a kórházban, hogy Bódi Sylvi modelliskolájáról panaszkodik egy másik apuka is.

Az ápolónő előbb a sajtóhoz, aztán ügyvédhez fordult. Be akarja perelni az iskolát, mert inkorrektnek tartja a toborzás módját, és hogy az első tájékoztatón hallgattak a pénzről - mondta el a Kiskegyednek az édesanya, aki, ha nyerne, gyermekeket támogató alapítványnak utalná át a pénzt.

Bódi Sylvi külföldről tért haza, ekkor értesült a botrányról. A modell közölte, nem is érti, mi a gond, szerinte kizárt, hogy az anyukát nem tájékoztatták az anyagiakról. A mai világban semmit sem adnak ingyen. Hogy feltételezhette, hogy nem kell fizetni a magániskola szolgáltatásaiért?

Eddig 200-250 hallgató végezte el sikeresen az iskoláját, akik mind elégedettek voltak a képzéssel. Olivér nem is végezte el a tanfolyamot, már csak ezért sem érti az anyuka felcsattanását - mondta el a Kiskegyednek Bódi Sylvi. A történeten a modelliskola hallgatói és a szülők is felháborodtak, mivel nekik pozitív élményeik vannak az intézményről.

Sylvi 15 év tapasztalatát tudhatja magáénak, s elmondása szerint ha annak idején neki elmondják ezeket a dolgokat, amikkel ő most segíti a hallgatóit, nem nehezítette volna ennyi akadály az útját - vélekedett a Kiskegyedben.

A szakma árnyoldalairól is mesél nekik. Az iskola ugyanakkor kapcsolatban áll a modellügynökségekkel, így a későbbi boldogulásukat is segítheti. Ők megmutatják nekik az utat - közölte Bódi Sylvi.

Az iskola vezetője, Varga Attila a lapnak elmondta: számos más iskola is nyújt képzést, de nem ilyen színvonalon. Náluk 330 ezer forint a tandíj, a szakma legjobbjai tanítanak az iskolában.

A szerződést kötő cég kétéves képviseletet és folyamatos castinglehetőségeket ajánl a hallgatóknak. Többen később külföldön dolgoznak, az ügynökségek szerződéseit nekik küldik el, hogy nézzék át a szöveget.

A legjobbakkal divatbemutatókra, rendezvényekre járnak, más ügynökségeknél is segítenek regisztrálni nekik, hogy több munkalehetőséghez jussanak. Bódi Sylvi a felháborodott édesanyával szemben már nem foglalkozik az üggyel - írja a Kiskegyed.

Deszkán pózolt Bódi Sylvi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.