"El tudom játszani, de nem vonzódom lányhoz"

Leszbikus képekkel nyomul Bódi Sylvi?

Immár nyolcadik naptárát készíti a szemrevaló magyar modell - Bódi Sylvi fotói közt olyat is találunk, melyen más csinos lányokkal pózol. A modellel kapcsolatban máris szárnyra kaptak a pletykák.

Kacér tekintet, gyönyörű idomok: Bódi Sylvi dögös képei! képgaléria

2010.07.07 07:45ma.hu - Fotó: bodisylvi.hu

A képek erejéig el tudja játszani, hogy érdeklik a lányok, de ez a valóságban nem így van - szögezi le Bódi Sylvi, aki biszexuális hatású fotókon is látható új, kereskedelmi forgalomba is kerülő naptárán. Imádja, hogy modellként mások bőrébe is bújhat, rengeteg fantáziakép él a fejében, melyet még nem valósított meg, de nagyon szeretné. Egyébként nem először fotózták Sylvi-t lányokkal.

A modell elárulta, szingli - igaz, hogy Dzsudzsák Balázs jó barátja, de nem járnak együtt. Sztereotípiának tartja, hogy a gazdag embereknek gyönyörű barátnője, a focistának pedig modell kedvese van. Sylvi ugyanakkor közölte, készen áll új kapcsolatra, sőt, két éven belül anya szeretne lenni. Követné az üzleti befektetéseket, de szeretné látni is felnőni a gyermekeit. Az anyaságért mindent feláldozna - vallotta be Bódi Sylvi a Napi Ászban.

A csinos modellt az utóbbi időben valóban sokszor összeboronálták a PSV Eindhoven játékosával, Dzsudzsák Balázzsal, hiszen mindketten sokat mozognak a nyilvános eseményeken, és jól megértik egymást.

Balázs nemrég kamera előtt vallotta be egy rendezvényen, hogy mint nő, tetszik neki Sylvi, hiszen normális lány, és jó a humora, de ők valóban csak barátok.

A Fradi meccsén májusban együtt látták a modellt és a focistát, egy szemtanú szerint meghitten ácsorgott együtt a két sztár a VIP páholyban és szorosan egymáshoz simulva álltak. Sőt, állítólag Sylvi többször Balázs vállára hajtotta a fejét.

A modell sem cáfolni, se megerősíteni nem akarta az információkat és közölte, nem akar erről beszélni. Korábban a Viva tv műsorvezetőjével, Adával is hírbe hozták Dzsudzsák Balázst. Később kiderült, csak barátságról van szó közöttük.

Bódi Sylvi a gyomorrontás-pózra esküszik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.