Cáfolja a kapcsolatot Dzsudzsák Balázzsal

Bódi Sylvi a meleg fiúknak is bejön

A Viva Comet díjátadóján egyesek szerint még forró pillantásokat küldözgettek egymásnak, de aztán kétfelé mentek szórakozni - legalábbis ezt állította Bódi Sylvi, amikor egy bevásárlóközpontban elcsípte őt a juj.hu riportere.

2010.07.13 16:31ma.hu

„Úgy tudom, hogy Balázs egy budapesti szórakozóhelyen folytatta tovább az éjszakát, én pedig egy budapesti étteremben, egy vacsorával, egy baráti társasággal.” – állítja az egykori playmate, ezzel cáfolva a róla és a világhírű focistáról megjelent pletykákat.

Sylvi elmondta, valóban nagyon jó barátság van köztük, de félreértésekre adhat okot, hogy a focistáknak gyakran van híres modell barátnőjük.

Ez viszont ugyanolyan általános sztereotípia, mint a gazdag férfi – gyönyörű barátnő párosítás – tette hozzá a nyuszilány.

A közönségről elmondta, hogy sokszor már észre sem veszi, ha fütyülnek utána, bár ha a beszólogatások „egy bizonyos színvonal fölött vannak”, akkor az jólesik neki. Sértő beszólást nem tudott felidézni a riporter kérdésére, de egy vicces esetet felidézett.

Egyszer egy barátnőjével sétált, és egy meleg fiú azzal lépett hozzájuk, hogy ő nem szereti a csajokat, de azért ők ketten bejönnek neki.

A legtöbb bók egyébként is a meleg srácoktól érkezik – tette hozzá a juj.hu-nak adott interjújában.

Vajon a hetero fiúk csak szégyenlősebben osztogatják a bókokat, vagy valami más oka is van, hogy tőlük kevesebbet kap a nyuszilány?

Bővebben Szilviről? Kattints!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.