Nem olcsó a modell iskolája

Hatszázezerbe kerül 3 hétvége Bódi Sylvinél?

Jóval többe kerül a modellképzés Bódi Sylvi iskolájában az egyéb intézmények átlagánál - Talán azért, mert a portfóliót maga Nánási Pál készíti, Sylvi szerint azonban akinek nem tetszenek a feltételek, menjen más tanfolyamra.

2010.07.12 11:40ma.hu

Három hétvégén zajlik az oktatás, mindezért 600 ezer forintot kér Bódi Sylvi modelliskolája - Az árba belefoglalták a modelltanulók portfólióját is, amelyet a Playboy ismert fotósa, Nánási Pál készít el.

Jaksity Kata iskolája idén nem indít képzést, de édesanyja elmondta: náluk 60 ezer forintba került egy tanfolyam, komoly alapokat kaptak nívós szakemberektől a diákok, de igaz: bemutatkozó albumot nem készítenek nekik. A portfólió ugyanakkor exkluzív helyeken is maximum 200 ezer forint - vélekedett.

Szerinte Sylvi iskolája a legdrágább a piacon. Bódi Sylvi a megkeresésre úgy reagált: ha valaki nem akar az ő profi csapatukkal dolgozni, el lehet menni máshova. Kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberekkel dolgoznak, két éve működik az iskola, de panasz még sosem érkezett.

Nánási Pál neve pedig garancia a minőségre. Nem tud egyebet mondani, mint hogy akinek nem tetszenek a feltételek, keressen másik iskolát - adta hírül a Napi Ász.

Bódi Sylvi egyébként a közelmúltban készítette el nyolcadik naptárát. A tervek szerint ez kereskedelmi forgalomba is kerül.

A szemrevaló modellt lányokkal is fotózták, erotikus ihletésű felvételek születtek - így rögtön szárnyra kaptak a pletykák, vajon Sylvi érdeklődik-e a hölgyek iránt is...

A szépség azonban leszögezte: erről nincs szó. Míg a fényképezőgép kattog, természetesen el tudja játszani, hogy vonzódik a lányokhoz, de egyébként nem érdekli a biszexualitás.

Mint Sylvi elmondta, pont ezt élvezi munkájában, hogy mások bőrébe bújhat, eljátszhat egy másik szerepet. Fantáziaképek bőven vannak a fejében, olyanok is, melyeket még nem valósított meg, de ez csak idő kérdése.

Bódi Sylvi naptára egyébként szeptemberben lát napvilágot. A finoman érzéki, de kissé provokatív fotókat a popdíva Madonna képei inspirálták.

A képeken a modell egyik barátnőjével szerepel, a felvételeket Tombor Zoltán készítette.

Bódi Sylvi kacsint és kipakol...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.