"Elkeltek az idősebb férfiak"

Bódi Sylvi a gyermeke apját keresi

Bódi Sylvi nem bízza a véletlenre, még a gyerekvállalást is gondosan megtervezi és felkészül rá. Épp ez lehet az oka annak, hogy eddig még nem mert belevágni az anyaságba.

Kacér tekintet, gyönyörű idomok: Bódi Sylvi dögös képei! képgaléria

2010.08.02 17:30

A gyermek egy nő életében maga a kiteljesedés” – véli Bódi Sylvi, ám azzal is tisztában van, hogy csak akkor érdemes ebbe az életre szóló kalandba belevágni, ha már biztos lábakon áll.

Márpedig a modellkedésből nem lehet hosszú távon megélni – jelentette ki az egykori nyuszilány a Napi Ásznak.

Fotó: bodisylvi.hu

Sylvi azt is elmondta, már többször felmerült benne, hogy ideje lenne szülni, de eddig még nem találta meg azt a férfit, aki tökéletes apa lehetne a gyermeke mellett.

Igaz, udvarlóból nincs hiány, de mostanában nemcsak a gyerekre, hanem a magánéletre sem nagyon jut ideje. Az sem teszi könnyebbé a helyzetet, hogy saját bevallása szerint igen válogatós – derül ki a Napi Ászból.

Az évek viszont telnek, és egyre kevesebb a még szabad férfiember, úgyhogy Sylvinek igencsak vigyáznia kell, hogy nehogy addig dolgozzon azokon a biztos lábakon, míg végül kifut az időből.

Bódi Sylvit korábban Kedves Ferenc vállalkozóval lehetett sokáig együtt látni, mostanában viszont „kollégát” választott, Veréb Viktor személyében.

Lehet, hogy ő lesz az a bizonyos apajelölt, vagy csak az időt múlatja vele, míg tovább keresi az Igazit?

Bódi Sylvi menekül

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.