Családját is bemutatná a rapper

"Nem irányított fa..ság lesz" - Valóságshow készül Dopeman-nel?

Tavaly óta ígérgeti saját műsora indulását a rapper, valószínű azonban, hogy érdemes volt várnia, mivel úgy hírlik, nemcsak a világhálón, hanem egyik kereskedelmi csatornán is látható lesz a Dopeman-show.

2010.07.26 12:35ma.hu - Fotó: dopemanonline - kiskegyed

Kezdetben úgy volt, csak online felületet kaphat Dopeman és családja műsora, amely egy reality keretében mutatná be a sztár életét - A rapper elárulta, mostanra sikerült megállapodnia egyik kereskedelmi csatornával, de amíg ők nem teszik meg a bejelentést, nem beszélhet erről.

A találgatások szerint azonban, mivel Dopeman csak idén több, mint tízszer tűnt fel a TV2 különböző műsoraiban, az RTL Klubon viszont csupán egyszer jelent meg, nem nehéz elképzelni, hol lesz műsora. Dopeman a reality-ről annyit árult el: jó értelemben vett valóságshow lesz, "nem az az irányított fa...ság, amit csinálnak a Győzike show-ban", jegyezte meg, hozzátéve: mondhatni, hogy a reality háborús dokumentumfilm stílusban készül. Minden látható lesz, ahogyan él, dolgozik, szomorkodik, randalírozik, és persze családja is szerepel majd - mondta el a Napi Ásznak Dopeman.

A rapper ma már bátran bemutathatja családi életét, ez azonban nem volt így pár hónappal ezelőtt. Sőt, kis híján elvált a hazai sztár. Kapcsolata komoly válságba került a párjával, Andreával.

A télen Dopeman kénytelen volt otthagyni a családját - már karácsony előtt elköltözött otthonról. Szemmel láthatóan nagyon megviselte a dolog, különösen, hogy kislányán, Fannin látta, mennyire szenved a családi problémák miatt.

Dopeman úgy fogalmazott, semmi olyan nem történt, ami másnál ne esett volna már meg - úgy érzi, nem is tudja igazán, hogy kicsoda a felesége...Ő gondolt a párjáról valamit, de lassan rájött, hogy Andrea mégsem olyan.

Azt azért hozzátette, hogy kislányuknak jó édesanyja, és mindenben mellettük áll, számíthatnak rá. A rapper közben össze is jött egy lánnyal, de hamar vége szakadt a kapcsolatnak.

Áprilisban kezdtek újra találkozgatni, randizni a nejével. Dopeman rendszeresen elment a kislányához, és a családi látogatás egyre hosszabbra nyúlt. Ismét beszélgetni kezdtek Andreával.

A sztár szerint nem volt nehéz újra közel kerülniük egymáshoz. Aztán egyszer csak ismét megjelentek együtt egy rendezvényen.

Dopeman azt is belátta: nem sok nő viselné el az ő életmódját. Egyáltalán nem könnyű vele együtt élni, és Andrea tolerálja az életvitelét is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.