Kirúgatta magát a rapper

Dopeman párja lement egy üveg borért, és többé nem jött vissza

Dopeman barátnője, Imola lement egy üveg borért, és nem tért vissza többé - A zenész nem csodálkozik a dolgon....

2010.04.13 12:59Kiskegyed

Dopeman-t a közelmúltban kirúgta a kedvese. A rapper azonban egyáltalán nincs meglepve a dolgon...

„Felesleges lett volna rám pazarolnia az idejét. Most alkalmatlan vagyok a konvencionális párkapcsolatra” – ismerte be a rapper, aki Imoláért hagyta ott karácsony előtt a családját.

Most úgy döntött, pályája, karrierje fontosabb most a számára. Pedig évekig mintaapuka volt, úgy látszott, kislánya, Fanny születése után lehiggadt.

„Olyan szinten alárendeltem magam a családi életnek, hogy teljesen elfordultam a világi hívságok elől. Nem foglalkoztam a saját dolgaimmal, nem építettem az egyéniségemet" - vélte a rapper.

"Márpedig nekem az a foglalkozásom, hogy a nap 24 órájában magamat alakítom. Hiába vagyok családszerető, úgy látszik, ez nem működik egyszerre a rapper-léttel”
– indokolta döntését Dopeman.

Részegen ismerte meg a barátnőjét Dopeman!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.