"Most is megd..gok majd minden nőt!"

Dopeman: Azt sem tudom, ki a feleségem...

A szabad szájú rapper nemrég jelentette be, hogy elköltözött családjától. Dopeman évekig élt együtt a feleségével, és egy gyermekük is született. Pityinger a Tabu Tv videójában elárulta, hogy annak ellenére, hogy mielőtt megismerkedett volna az asszonnyal, minden nőt megd.gott, és most hogy vége, megint meg fog d.gni minden csajt a világon.

2010.02.04 10:30Tabu tv

Dopeman elköltözött a családjától. A zenész karácsony előtt "vált el" Andreától és első közös gyermeküktől, Fannytól.

"Szar ez! Semmi olyan nem történt, ami máshol nem történt már meg. Nem közös döntés volt, hanem én határoztam így. A feleségem nem tudom, hogy hogyan viseli. Még azt sem tudom, hogy ki Ő!" - meséli Pityinger László a tabutv.hu videójában, ahol látszólag nagyon megviselten, de őszintén beszél az elválás nehézségeiről.

"Én gondoltam róla valamit, de aztán szépen lassan úgy látom, hogy Ő nem az, akinek én gondoltam. Ennek ellenére a legjobbat kívánom neki a világon. Amíg a kislányomnak jó anyja, addig mindenben mellette állok és maximálisan számíthat rám mindenben! A lehető legjobbat kívánom neki!"
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dopeman, akinek a felesége élete egyik legnagyobb szerelme volt.

Nagy feszültségek voltak Dopeman és gyermekének édesanyja, Andrea között, ám a rapper állítja, kapcsolatuk alatt mindvégig hűséges volt.

"Az utóbbi egy, két vagy három évben... azt sem tudom, hogy mikor, de szépen lassan rájöttem, hogy Ő az-e akinek én gondolom, hogy mit csinálok én, hogy mi az én szerepem, és hogy mi hogy történik" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a rapper.

"Megbasztam a világ összes nőjét, mielőtt összejöttem a nőmmel. Valószínűleg miután kikúrálom a kis lelkemet, akkor majd újra meg fogom kúrni az összeset. Nem ez az érdekes, ez nem számít! Ha nem tudok elégedett lenni bizonyos okok miatt, akkor onnan lépni kell. Egész egyszerűen annyi történt, hogy mi nagyon alapvető ideológiai kérdésekben nem illettünk össze. Ez egy olyan forrásponthoz jutott, amikor jobbnak láttam, ha elköltözök" -
zárta le a tabutv.hu riportját Pityinger László, aki csak egy jó családot akart.

Dopeman felfedezettje kreatív klippel debütál!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.