Hamarosan a bőröndök is hazakerülnek?

Dopeman: Andi elviseli az életmódomat...

Újra gyermeke édesanyjával találkozgat a rapper Dopeman - Nem csak gyermekük lelki békéje miatt.

2010.05.04 06:30Kiskegyed

Néhány hónapig úgy tűnt, gyorsan túltette magát házassága csődjén és ismét a régi életét kezdi élni a rapper, amelyben a bulik és a lányok játszották a főszerepet.

Most mégis arról hallani, hogy a szókimondó srác ismét gyermeke anyjával randevúzik. Hogy miként lehet ez?

Minden vita ellenére Andi és Pityinger Laci élvezik egymás társaságát, és Andi azon ritka nők közé tartozik, aki képes elviselni és elfogadni párja életstílusát és tempóját.

Ráadásul kislányuk is jobban érzi magát, ha mindkét szülője ott van körülötte, bár Dopeman szerint csak a gyerek lelki békéje miatt hiba lett volna kibékülnie párjával.

Ugyan még nem költözött vissza a családi fészekbe, de a találkozások egyre hosszabbak, tartalmasabbak, és Dope reményei szerint mihamarabb hazakerülnek a bőröndök is.

Pálinkával lazított Dopeman!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.