"A mi életünk olyan, mint a Dallas"

Váratlan fordulat: kibékült a nejével Dopeman!

Újra találkozgat egymással a szókimondó zenész és a felesége - Dopeman néhány hete még lemondóan nyilatkozott a házasságáról, sőt, új kedves lépett az életébe. A rapper azonban nem sokkal később - mint mondta - "kirúgatta magát"...

2010.04.27 09:30ma.hu

Akarva vagy akaratlanul, Dopeman és neje békülését a kislányuk, Fanni indította el - A házaspár már nem élt együtt, sőt, a rapper-nek közben egy barátnője is volt. Fannit azonban rendszeresen látogatta, s az otthon-tartózkodása az utóbbi időben egyre hosszabbra nyúlt. Heti kétszer, amikor a gyermekhez jött, Dopeman volt párjával is elbeszélgetett. Úgy véli, nem volt nehéz egymáshoz ismét közelebb kerülniük.

Egy hónapja mentek el először együtt újra egy rendezvényre. Néha nagyon másképp látják az élet dolgait, de azt el kell ismernie, hogy egy olyan pasassal élni, mint ő, nem egyszerű feladat - vallotta be Dopeman, aki szerint az ő életük nejével olyan, mint a Dallas. Folyton fejezetek vannak benne.

Most örül, hogy újra randiznak, és jó látni, hogy kislányuk boldog. Dopeman úgy véli: az ő hibája, hogy neki soha semmi nem jó, de azt is tudja, hogy mindig is odavolt a feleségéért - mondta el a Napi Ásznak.

Nem a szomorkodásáról volt híres korábban a zenész, ám Dopeman-t szemmel láthatóan megviselte, hogy télen kénytelen volt otthagyni a családját. Mint mondta, karácsony előtt "elvált" már Andreától és közös kislányuktól, de egyáltalán nem dobja fel a dolog.

Úgy fogalmazott, semmi olyan nem történt, ami másnál nem esett már meg, de ő határozott úgy, hogy elmegy. Nem tudja, hogy viseli mindezt a neje, de most úgy érzi, nem is tudja igazán, hogy kicsoda a felesége...

Dopeman akkor azt mondta, ő gondolt a párjáról valamit, de lassan rájött, hogy a felesége mégsem olyan - de azt hozzátette, hogy kislányuknak jó édesanyja, és mindenben mellettük áll, számíthatnak rá.

Dopeman közben összejött egy lánnyal, csakhogy a kapcsolatnak április elején vége szakadt. A rapper egyáltalá nem volt meglepve, hogy a hölgy úgy döntött, feleslegesen pazarolja rá az idejét.

A sztár úgy érezte: alkalmatlan a konvencionális párkapcsolatra. Arra is rájött: a családi életnek olyannyira alárendelte magát az utóbbi években, hogy nem foglalkozott a saját dolgaival.

Azt azonban nagyon fájlalta, hogy látta, mennyire rosszul esik kislányának, hogy szülei külön vannak. Úgy tűnik, a családi béke mégis helyreállhat!

Tudja meg, hogy távozott Dopeman barátnője!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.