A sztár "baltával támadna" az udvarlókra?

Dopeman: A lányom minden nap megköszöni, hogy egy levegőt szívunk

Dopeman és családja az állatkertben sétálva mesélt a hétköznapjairól - A rapper ugyanis egy ideje ismét együtt van kedvesével, aminek talán kislányuk örül a legjobban.

2010.06.01 06:30Tabu tv

A Fővárosi Állat és Növénykertben a sztárok gyermekeikkel együtt mutatták be a Sugarbird legújabb mesepóló kollekcióját, rajta olyan mesehősökkel, mint Kukori és Kotkoda, Frakk, Szerénke vagy Lukrécia.

Dopeman lányával a karján beszélt a Tabu Tv riporterének arról, hogy mivel töltik az idejüket.

"Fanni rendkívül örül neki, és minden nap megköszöni a templomban, hogy velem egy levegőt szívhat, és hogy az én lányom lehet. Úgy érzi, hogy ez számára egy olyan megtiszteltetés, ami az átlag halandók fölé emeli őt."
- mondja a tabutv.hu videójában Pityinger László.

"Mi vagyunk a szent család! Nagyon örülnék, ha a gyerekem felnőtt korában az emberiség javát szolgálhatná, de annyi is pont elég lesz, ha rájuk mosolyog. Fanni egyébként gyanúsan udvarol a fiúknak, de most még én vagyok az ő egyetlen hercege!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dopeman, akinek szent meggyőződése, hogy később baltával támad majd lánya udvarlóira.

Beindult a szép lányoktól Dopeman!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.