Bencsik Tamara műcicikre vágyik

Nincs megelégedve a méreteivel az énekesnő

Nem gondolja, hogy a karrierjét befolyásolná, és a párjának is jobban tetszik a természetesség, mégis úgy véli a megasztáros énekesnő, hogy elégedettebb lenne önmagával, ha nagyobb mellei lennének.

Képekben a szexis megasztár, Bencsik Tamara képgaléria

2010.07.20 16:11juj.hu

Nem szeretnék sokkal nagyobbat, csak egy picikével…” – válaszolta Bencsik Tamara a juj.hu riporterének kérdésére, amikor a szexisen kivágott ruhából sejtelmesen kikandikáló mellekről esett szó.

Pedig a párja is azt mondja, hogy maradjon természetes és hogy így is elég mutatós, de az énekesnő sok más nőhöz hasonlóan nem teljesen elégedett önmagával.

Fotó: juj.hu

A karrierjén azonban a nagy mellek véleménye szerint nem sokat lendítenének, sőt, mint mondta, talán attól, hogy meg tudott maradni az egyszerű, természetes lánynak, jobban tiszteli őt a közönség.

Az sem vonzza őt különösképp, hogy nagyobb mellekkel több pasiszem akadna meg rajta, csupán önmaga kedvéért vállalkozna egy plasztikai műtétre.

Bencsik Tamarát nemrég az egyik legnagyobb férfimagazin is fotózta, amivel régi álma teljesült, hasonló tervei egyelőre nincsenek, de érzése szerint a karrierjében a fotósorozat sokat segített, hisz a megjelenés óta több felkérést kap énekesként is.

Ha azonban a szilikoncicikről nem mond le, a jelenlegi népszerűséggel is még igencsak sokat kell énekelnie, mire összejön az ára – tette hozzá a juj.hu-n.

A teljes interjú itt!
Bomba formára gyúrta magát Bencsik Tamara

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.