Megmutatta magát, és most profitál belőle

Bencsik Tamara: A vetkőzés óta több fellépésem van! Videóval

A Megasztár énekesnője nemrég a Playboy kérésére dobta le magáról az összes textilt, de a rosszmájú kritikák ellenére Ő csak jól járt az egésszel!

Kíváncsi vagy Tamarára? Nézd meg a képeket! képgaléria

2010.06.24 19:30tabu.tv

Bencsik Tamara hamar meghozta a döntést, hogy levetkőzik a Playboy fotósa előtt, de a családjával már nehezebb volt elfogadtatnia a dolgot.

"Először nem nagyon tetszett az anyukámnak, kérdezte, hogy mit kell mutatnom, majd megtudakolta, hogy biztosan akarom-e?! Én végül akartam, mert szerintem minden nőnek a rejtett vágya az, hogy valamilyen formában aktfotók készüljenek róla, mert ez önbizalmat ad!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bencsik Tamara, akit támadások is értek a pucér fotósorozat miatt.

"Nagyon sok ember azt gondolja, hogy úgy látszik, hogy már nem megy neki az éneklés, és megmutatja a pi**ját... Nem panaszkodom, mert amióta meglett a fotózás, azóta megsokszorozódtak a bulijaim!

Én most ezt büszkén mondom, mert nekem ez jó, és ilyenkor is azoknak a véleménye számít nekem igazán, akik hozzám közel állnak!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bencsik Tamara, aki nem foglalkozik a negatív kritikákkal.

És a videó:

Tudj meg mégtöbbet Tamaráról!Katt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.