Vendég fején tört sörös üveget - így lett vége...

Bencsik Tamara két éven át go-go táncos volt!

Bevallotta a csinos énekesnő: korábban táncosként szórakoztatta a diszkóba járó közönséget - Nem tévesztendő azonban össze a go-go tánc a sztriptízzel, róla ugyanis nem került le ruhadarab.

2010.05.19 09:37ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

A lényeg takarva marad a go-gós lányoknál, az ő dolguk a szórakozóhelyen feldobni a hangulatot - magyarázta Bencsik Tamara, aki jól tudja, mi a különbség a vetkőzős sztriptíz tánc és a go-go között, hiszen maga is táncolt. Egy barátnője kérdezte meg, aki egy ideje ezzel foglalkozott, lenne-e kedve vele tartani. Nagyon jól érezte magát, nem kellett rúdon táncolnia, és nem látszott ki semmije, csak sejtelmesen.

Szabály azonbam, hogy a vendégek nem érinthetik meg a lányokat. Egy alkalommal egyik fiú tánc közben megfogdosta Tamarát, aki többször figyelmeztette őt, majd miután a fiú folytatta, annyira felbőszült, hogy egy sörösüveget széttört a fején. Kicsit betört a feje - mesélte Tamara, aki számára ekkor ért véget a go-go táncos pályafutás.

Az énekesnő élvezte, hogy nézik, és azt látja az arcukon: de jól nyomja ez a csaj! Mindenesetre nemrég Tamara bizonyította, hogy nem szégyenlős típus. A nyuszis magazinban megjelent fotói után pozitív visszajelzéseket kapott, megduplázódtak a fellépései is, mindenhol kedvesen fogadják, nem úgy, hogy "láttuk a puncidat". Jó érzés, hogy mintha felnéznének rá - mondta el Bencsik Tamara az Epizód magazinban.

A Megasztárban feltűnt csinos énekesnőt már a tehetségkutatót követően szerette volna az újság hasábjain látni a Playboy, de Tamara akkor még nem bólintott rá a felkérésre, mert énekesnőként szeretett volna befutni.

Szégyenlősnek is érezte magát, nem gondolta úgy, hogy le merne vetkőzni. Két hónapja azonban már szívesen mondott igent az erotikus képekre.

Mint elárulta, három hónapot készült a fotózásra. A felkészülése fogyókúrából és nagyon sok edzésből állt, hat kilót lefogyott.

A képeivel abszolút meg van elégedve, nagyon tetszenek neki, és úgy véli, rendkívül csinos rajtuk.

Tamara elárulta: az első tíz perc volt csak számára kellemetlen a fotózás elején. Utána szinte észre sem vette, hogy meztelen.

Párja - aki a Megasztár fodrásza - és menedzsere is jelen volt a fotózáson, folyamatosan biztatták, ami nagyon jól esett az énekesnőnek.

Napi adagjára igényt tart Bencsik Tamara!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.