A megasztár párja "nyalnivalót is kapott"

Autópályán szexelt Bencsik Tamara - útközben

A Megasztár hozta össze Bencsik Tamarát és párját - Mint kiderült, a csinos énekesnő és a fodrász fiú bele tudna kötni egymás szokásaiba, de meglepően bevállalósak a szexben is!

2010.03.31 09:30ma.hu

Mindketten szeretnék, ha a másik kicsit változtatna ezen-azon - Bencsik Tamara és kedvese, Ádám a Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban árultak el néhány titkot a magánéletükről.

Az énekesnő fodrász párja elmondta, Tamara rengeteg dolgát széthagyja a lakásban, ezt ő nem kedveli, míg a dalos pacsirta azt szeretné, ha szerelme szálkásítana a felsőtestén.

Hozzátette, aranyos kis pocakja van - de ettől függetlenül persze így is szereti! Kiderült, hogy a fiú utalt rá, el fogja jegyezni Tamarát. Harmonikus párkapcsolatban élnek.

A sztárpárshow-ban elárulták azt is, ki hányasra értékeli egy tizes skálán az első együttlétüket. Tamara közölte: volt már jobb is, és nevetett.

A sztorira is fény derült: Ádám elment hozzá egy kávéra, aztán elhúzódott a dolog..."Nyalnivalót is kapott" - nevetett Tamara.

A sztárpár még azt sem titkolta el, volt már rá példa, hogy az autópályán utaztak, két és félórás út volt, mert Tamara szülővárosába, Szabadkára tartottak. Időközben megkívánták egymást, arról azonban meglehetősen homályos választ adtak, hogy félreálltak-e szex közben avagy sem...!

A csinos megasztárról egyébként a napokban készült erotikus fotósorozat a Playboy magazin számára. Így figyelemreméltó idomait a nagyérdemű is megcsodálhatja.

Claudia "pasijával" ölelkezett Bencsik Tamara?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.