Megszólal a meztelenkedő magyar énekesnő

Széles Iza Bencsik Tamara melleit méltatta

A juj.hu Széles Izát kérdezte arról, hogy mitől van az, hogy az ex-Megasztárosokról inkább csak akkor hallhatunk, ha levetkőznek.

2010.04.11 13:26juj.hu

Iza elmondta: azért bízik abban, hogy nem csak ennyit lehet tudni róluk, ő sem ezért vállalta el a dolgot, hanem mert nagyon jó ajánlatot kapott, bár nem anyagilag. A riporter ekkor nekilátott a barkochbának: nem tízezres nagyságrend volt a pénz, de nem is százötvenezer alatti, mindössze ennyi derült ki a dologról s még annyi talán, hogy titoktartási nyilatkozatot írt alá. Elmondta még: Bencsik Tamara melle pont olyan jó, mint az övé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.