Óriási sikert aratott

Anyatejből készített sajtot egy séf

Egy New York-i séf a felesége anyatejéből készült sajtot készített, hatalmas sikerrel.

2010.04.07 15:56medipress.hu

Daniel Angerer egy blogbejegyzésben tett említést az által készített sajtról, melynek különlegessége, hogy alapanyagát a feleségének emlőiből származó anyatej adta.

„A bejegyzés közzététele után szinte állandóan csengett a telefonom, mindenki arról érdeklődött, hogy hol lehet megkóstolni ezt a különlegességet. Így azt határoztam, hogy készítek egy kis sarkot az éttermemben, és ott megízlelhetik az érdeklődők a fügével és csípőspaprikával megtűzdelt sajtot.

”Lori Mason, a séf felesége szerint ugyan sokan voltak olyanok, akik nem nézték jó szemmel a kezdeményezést, de „az emlők azért vannak, hogy tápláljanak” – nyilatkozta.

A kezdeményezésnek akkor vetettek véget, mikor már egyre több olyan megkeresést kaptak, amelyek a nyers anyatej megízlelésére vonatkoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.