A tehenek ne szenvedjenek..

Furcsa ötlet: jégkrém anyatejből?

Amerikai állatvédők azzal az ötlettel keresték fel a jégkrémkészítő cégeket, hogy anyatejet használjanak tehéntej helyett, így megkíméljék a teheneket a szenvedéstől, a jégkrémkedvelőknek pedig egészségesebb terméket adjanak a kezükbe.

2008.10.03 17:53ideal.hu

Igaz, hogy a tejtermékek allergiát és fiatalkori diabéteszt okozhatnak, mégis abszurdnak tartják a szakemberek az ötletet. Az anyatej minden anyánál különböző, ez problémát okozhat a feldolgozásnál. 

A másik kérdés, ami felvetődik: ki adja a jégkrémhez az anyatejet, és vajon az anyák kapjanak-e érte pénzt? Sok nő szívesen ad anyatejet azoknak a kismamatársainak, akik valamilyen oknál fogva nem tudják ily módon táplálni a babájukat. De vajon szívesen tennék-e ugyanazt, ha jégkrémről van szó?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.