Bevállalja? Hugin gondolkodik a sztár!

Marsi Anikó fiát már nem akarják kukába dobni

Kétgyermekes anyának lenni ugyanolyan, mint egy gyermekesnek - vélekedik Marsi Anikó, aki örül neki, hogy fiai ma már imádják egymást. Sőt, lehet, hogy hugival is bővül a família...

Képekben a csinos televíziós, Marsi Anikó! képgaléria

2009.10.15 12:30ma.hu

Maga is feltette édesanyjának a kérdést Marsi Anikó - milyen kétgyermekes anyának lenni? -, amikor második fiát várta.

Úgy érzi, nagyon igaz, hogy nem sok különbség van, mint amikor egy gyermeket nevel valaki. Csak most kettőt imád. Fiai már jól kijönnek egymással, Vilmos már nem akarja kukába dobni Vincét, mint az elején - mosolyog Anikó, aki még nem tudja, mikor térne vissza a képernyőre.

A csinos műsorvezető elárulta: már az is megfordult a fejükben párjával, Palik Lászlóval, hogy újabb babát vállalnak. Néha nagyon szeretnének egy kislányt, máskor pedig úgy gondolják, mégsem. Majd meglátják, mit hoz a jövő - mondta a Napi Ásznak Marsi Anikó.

A Fókusz szőke sztárja korábban sem tagadta: annak ellenére, hogy annak idején alaposan megszenvedett első fiuk, Vilmos születésénél, ma már szívesen vállalna akár egy egész focicsapatot...

Amikor Vili a világra jött, Marsi Anikó úgy érezte: nem normális, aki másodjára is vállal egy szülést. Később azonban meggondolta magát.

Vince érkezése körül is adódott sajnos bonyodalom, de szerencsére gyorsan cselekedtek az orvosok.

Marsi Anikó úgy véli, második fiával könnyebb a dolga, mint Vilmossal volt - Vincénél ugyanis már nem aggódik mindenen, de a kisebbik fiúval nincs is annyi gond: eszik, alszik, mosolyog, ahogy Anikó fogalmazott.

A legnagyobb problémát a sztár számára az okozta, hogyan tegye túl magát lelkifurdalásán, hiszen nehéz volt kezdetben mindkét gyermekével egyformán foglalkoznia. Vilmos olykor most is féltékeny, de szereti a kisöccsét.

Marsi Anikó elárulta: férje, Palik László már pedzegette, jó lenne még egy baba. Ő először felhős tekintettel azt felelte: akkor jobb lenne új asszony után nézni...

Később azonban már azt mondta neki: oké, jöhet a kispályás vegyes focicsapat!

Elfogy Marsi Anikó családja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.