Drámai pillanatok a szülőszobán!

Marsi Anikó: Éreztem, hogy valami nincs rendben...

Bár időben érkezett, s így édesapja, Palik László is a kórházban lehetett a szülésnél, azért alaposan megijesztette szüleit Marsi Anikó és az autóversenyző második kisfia...

Képekben a csinos televíziós, Marsi Anikó! képgaléria

2009.06.11 07:55ma.hu

Múlt szombaton térhetett haza a kórházból Marsi Anikó és második fia, Vince - a bátyus, Vilmos nagyon örömmel várta haza mamáját és kisöccsét. Anikó a nagyobbik fia hiányát is nehezen viselte, de a szülés sem kis megpróbáltatás volt számára.

Többórás vajúdás után kiderült: a baba magas-egyenes állásba került, az ilyesmibe korábban bele is haltak az anyák. Anikóval a barátnője volt benn a szülésnél, aki elmesélte: a sztár most jobban félt, mint két éve.

Néhány óra után ráadásul érezte, valami nincs rendben. A veszélyes szituációban szerencsére gyorsan cselekedtek az orvosok, s bár az utolsó fél óra nagyon megterhelő volt Anikó számára, végül császármetszéssel született meg Vince.

A kisfiú a papája, Palik László szerint az ő édesapjára hasonlít, nagyon más, mint Vilmos, aki egyébként imádja a kistestvérét - adta hírül a Hot! magazin.

A Fókusz csinos műsorvezetője már napok óta várt a pillanatra, amikor autóba kell ülnie, és felsietnie Budapestre.

Marsi Anikó és családja ugyanis másfél éve Siófokon telepedett le. De a sztár ragaszkodott korábbi orvosához és ahhoz, hogy újra a budapesti II. számú SOTE klinikán szüljön.

Ezért többen is tettrekészen álltak arra az esetre, ha Anikót sürgősen a fővárosba kell fuvarozni.

Félő volt az is, hogy a baba apukája, Palik László nem lesz éppen itthon, amikor megindul a szülés.

Az autóversenyzőnek ugyanis éppen május 23-tól, illetve június elején volt versenye, s ha a kicsi éppen ebben az időpontban érkezett volna, Palik könnyen lemarad a nagy eseményről.

Marsi Anikóék második kisfiának érkezése június 5-re volt kiírva, a kis Vince végül 2-án érkezett meg.

Palik Lászlónak vele együtt már három gyermeke van - korábbi kapcsolatából egy 19 éves lánya, Juli, Marsi Anikóval pedig immár két kisfiút nevelnek, a hároméves Vilmost és a kis Vincét.

A Fókusz csinos sztárja Vilmos születésénél nagyon megszenvedett, s akkor leszögezte: nem szül többé! Mégis meggondolta magát.

Amikor megtudták, hogy ismét várandós, Palik László elárulta, hogy inkább kislányra vágyik, míg Anikó úgy vélte: tőle újabb kisfiú is jöhet. Így is történt...

Hány kilót szedett magára Marsi Anikó?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.