Egész focicsapatot szülne Palik neje!

"Jobb lesz új asszony után nézni" - Marsi Anikó először megijedt

Bár első fia születése után Marsi Anikó hallani sem akart második gyermekről, azóta nagy boldogságban élnek Palik Lászlóval és két kisfiukkal. A lelkes papa azonban már új terveket sző...

Képekben a csinos televíziós, Marsi Anikó! képgaléria

2009.09.11 08:20ma.hu

Sokkal könnyebb dolga van Marsi Anikónak a második fiukkal, mint a kis Vilmossal volt - Vincénél ugyanis már nem aggódik mindenen, és nincs is annyi gond vele: eszik, alszik, mosolyog.

Az első két hónap persze nehéz volt, főleg a lelkifurdalás miatt: hogy lehet egyszerre megfelelően foglalkozni mindkét gyermekkel? Vilmos szereti a kisöccsét, de néha még most is féltékeny.

Palik László megérti, hogy ilyenkor a kispapa némileg háttárbe szorul. Ő is sokat dolgozott nyáron, neki és nejének is toleranciára volt szüksége. Marsi Anikó nem siet vissza a munkába, úgy tervezi, másfél évig otthon marad. Szerencsésnek érzi magát, hogy megteheti.

Anikó elárulta: férje már pedzegette, jó lenne még egy baba! Ő először felhős tekintettel azt felelte: akkor jobb lenne új asszony után nézni...Pár napja azonban már azt mondta neki: oké, jöhet a kispályás vegyes focicsapat - mesélte a Terefere magazinban Marsi Anikó.

A Fókusz csinos műsorvezetője és párja lassan három éve boldog szülők: 2006 júliusában érkezett első kisfiuk, Vilmos.

Anikó nem tartott a szüléstől, ám utólag belátta, hogy el sem tudta képezlni, mi vár rá. Nem kért fájdalomcsillapítást. A vajúdás 11 óra körül kezdődött, és este hatkor született meg a kisfiú.

A sztár azonban annyira megszenvedett a baba világra hozatalával, hogy úgy érezte, nem normális, aki másodszor is vállalkozik a gyermekszülésre.

Mégis újra teherbe esett, és nagy boldogságban várta a kis Vincét. A második kisfiú idén júniusban érkezett.

Ez a szülés sem volt azonban komplikációmentes. Többórás vajúdás után kiderült, hogy a baba magas-egyenes állásba került, és az ilyesmibe korábban az édesanyák bele is haltak.

Néhány óra elteltével Anikó érezte, hogy valami nincs rendben. Szerencsére az orvosok gyorsan cselekedtek a veszélyes helyzetben, s bár az utolsó félóra nagyon megterhelő volt, a kis Vincét végül császármetszéssel segítették a világra.

Anikó egyik alkalommal sem szerette volna, ha a férje benn van a szülésnél. Nem akarta, hogy Palik Laci szenvedni lássa őt. Barátnője volt benn a műsorvezetővel.

Palik Lászlónak egyébként két kisfián kívül van egy nagylánya is, a húszéves Juli. Úgy tűnik, szívesen babusgatna még egy kislányt is!

Marsi Anikó érezte: az élet nem fenékig tejfel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.