A sztárt fizikailag megterhelte a második szülés

Marsi Anikó nem tagadja: Megviselte!

Marsi Anikó nem tagadja, hogy mind lelkileg, mind pedig fizikailag nehéz heteket tudhat maga mögött. A műsorvezető alig két hónapja adott életet második gyermekének, de csak a napokban merte kimondani magának, hogy túl van a legnehezebb időszakon.

2009.08.06 11:10ma.hu

- "Mi tagadás, az első hat hét nagyon nehéz volt Vince születése után. Nem csak fizikailag, de lelkileg is megterhelő volt.

Nehezen tudtam feldolgozni, hogy nem tudtam egyszerre foglalkozni mindkét fiammal. Lelkiismeret-furdalásom támadt, ha Vince etetése közben nem tudtam rohanni, ha Vilmos szólt valamiért" -
vallja Marsi Anikó a Napi ásznak.

- "Mára már rendeződtek a dolgok, úgy érzem, sikerült megteremtenem az egészséges egyensúlyt. Négy napja pedig már pihenni is tudok, mivel Vince pontosan ennyi ideje végigalussza az éjszakákat. Nem akarok semmit sem elkiabálni, de azt hiszem, lassan sikerül felülemelkednem a feladatokon, amit a két pici nevelése jelent" - mesélte a műsorvezető a Napi Ásznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.