Mindenre felkészülnek Palikék!

Autóverseny lesz Marsi Anikó szüléséből?

A csinos műsorvezető újra eltűnik - Jó ideig nem láthatjuk majd a képernyőn, hiszen hamarosan életet ad második gyermekének. A finálé persze még hátravan, és Anikónak ezúttal Siófokról kell eljutnia a fővárosba szülni.

2009.03.05 08:15

Már vágja a centit, mint a kiskatonák: Marsi Anikó alig várja, hogy újra kis családjának szentelhesse mindennapjait.

Utána persze egyszercsak megint hiányzik majd neki a munkája. A babázás idején nem lesz tevékeny részese a Fókusznak, de vannak kötelezettségek, melyek alól nem vonhatja ki magát - mondta el a Star magazinnak Anikó.

A műsorvezető a szülésig a még beszerzendő dolgok listáját készíti, és nagyobbik fiuknak óvodát keres. Elárulta: fél a két gyermek körüli teendőktől, nyilván lesznek nehéz pillanataik.

Sőt, attól is tart, hogyan fog eljutni Pestre szülni! Hisz jelenleg Siófokon lakik a család. Anikó úgy véli, ha kéznél van egy autóversenyző férj, ez nem lehet gond - árulta el a Star magazinban.

A Fókusz sztárja a megszokott klinikán, régi orvosánál szeretné világra hozni gyermekét. Ha úgy jön ki a lépés, mint három éve, most is gyermekorvos barátnője, aki egy kórházzal arrébb dolgozik, tart majd vele. Palik László a folyosón várakozik majd.

Marsi Anikó a Star-nak elmondta, az előző szülésénél nem izgult, nem jutott eszébe, hogy félnie kellene.

Majd alaposan meglepődött, mert rendesen megszenvedett a babával. Úgy tervezi, most előbb fog szólni, hogy kérne valami fájdalomcsillapítót. Édesanyja is szabadságot vett ki, hogy majd segíthessen lányának a kicsi világrajötte után - mondta Anikó a lapnak.

A műsorvezető a Star-nak elárulta: még nem tudja, mit fog kezdeni a dologgal, ha nagy fia féltékeny lesz a kistesóra. Abban már biztos a család, hogy külön szobában altatják majd a babát. Barátaikkal pedig ugyanúgy összejárnak.

Anikó még nem tudja, hogy tervezgessen-e harmadik babát is. Úgy gondolja, ezt majd eldöntik másfél év múlva - adta hírül a Star magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.