Beszélnie sem szabadna a sztárnak!

Liptai Claudia: Komolyan, nem bírom tovább!

Gégésze szerint meg sem szólalhatna a műsorvezető, Liptai Claudia viszont most is helyt áll napról-napra a sztárpár-show felvételén - Vajon meddig bírja a beteg sztár?

2009.03.27 13:00ma.hu

Torokgyulladása van és hangja is alig Liptai Claudiának - A csinos műsorvezetőnek Till Attila mellett kell "kormányoznia" a Mr. és Mrs. című show-t, de türelme már fogytán! Egy napos szünet után - amikor kórházban kezelték - visszatért a csatorna nyomására forgatni, de a stúdióban ugyanúgy rosszul festett.

Azt mondta Tillának: komolyan mondja, hogy már nem bírja tovább, nem tudja túlbeszélni a közönséget, ha pedig nevetnie kell, köhögőrohamot kap. Szerdára ismét berendelték, Claudia azonban közölte, hogy keressenek helyette mást, képtelen tovább beszélni és gégésze szerint megszólalnia sem kéne - csattant fel, majd az öltözőben összeomlott - írta meg a Blikk.

A betegeskedő Liptai Claudia, akinek ráadásul a kislánya, Panka is megfázással küzd, a hét elején lett először rosszul.

Till Attilával a Mr. és Mrs. forgatásán kellett helyt állniuk, de kollégája többször döbbenten nézett Liptaira, aki egyre rosszabbul festett mellette...

Claudia többször kérte, állítsák le a felvételt. A szünetekben az orvosi szobába rohangált, egy kis erőt gyűjtött, majd folytatta a munkát.

Beteg kislánya szintén a stúdióban volt, ott ügyeltek rá. Aztán Liptai a végén nem bírta tovább - hirtelen nagy csend lett, amikor a falfehér sztárhoz orvost kellett hívni!

Egy stábtag szerint a műsorvezetőt nemcsak a megfeszített tempó és a betegség készítette ki, hanem az is, hogy lelkében sincs minden rendben.

Hiszen férjével, Gesztesi Károllyal - noha elválni nem akarnak - válságban van a kapcsolatuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.