A sztár kislányával, Panka Sárával kezd új életet!

Liptai Claudia csajozni küldte Gesztesit!

Liptai Claudia nyíltan beszélt arról, hogy nagyon fél a válástól, és fél attól is, hogy el kell költöznie a férjétől. A szakítás Gesztesi Károllyal mindkettőjüket megviseli bár még mindig egy házban élnek, hivatalosan már nem alkotnak egy párt.

2009.03.16 08:00ma.hu

Mint azt a Blikk megtudta, Liptai Claudia úgy véli, senki nem lát a jövőbe, még az is lehet, hogy két év múlva újra boldog családként élnek együtt ők hárman, addig is kislányával, Panka Sárával kezd új életet. 

Mint azt korábban írtuk, a színésznő a szakítás ellenére jóban van Gesztesivel, és nem tartja kizártnak, hogy amikor megtörténik az elszakadás, iszonyatosan hiányoznak majd egymásnak. 

Ebben az időszakban még az a tény is nehezíti az elválást, hogy a pár nap, mint nap együtt forgat a Jóban rosszban című sorozatban.
 
– " Menj a csajodhoz, aztán a gyerekhez!" – hangzott el a Csillagvirág Klinika díszletei közt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.