"Édes, cserfes kislány" volt Claudia!

Liptaival súlyproblémái miatt vitázott Gór Nagy Mária

A népszerű színitanoda igazgatónője már a kezdetekkor látta: igazi teheséggel áll szemben - Gór Nagy Máriának és növendékének, Liptai Claudiának azonban így is voltak összezördülései!

Claudia boldogan főzött! képgaléria

2009.03.26 08:05ma.hu

Ünnepel a színész szakma, huszonöt éves évfordulóját üli ugyanis Gór Nagy Mária tanodája, melyre nagy bulival készülnek az egykori tanoncok - Az igazgatónő örömmel emlékszik vissza volt tanítványaira.

Liptai Claudiáról például már az elején látta, igazi tehetség. Édes, cserfes kislánynak tartotta, aki azonban súlyproblémákkal küzdött. Emiatt több nézeteltérésük is volt, aztán Claudia az unszolására igyekezett változtatni kondícióján - árulta el Gór Nagy Mária. Liptai is elmondta: élete meghatározó időszakát töltötte a tanodában, melyről szép emlékeket őriz. Az igazgatónak köszönheti, hogy színésznő lett - árulta el a Star magazinnak.

A csinos vöröshajú színésznő-műsorvezetőt mai napig gyakran megszólják súlya miatt, pedig Liptai Claudia igen sokat fogyott mostanában!

A sztár büszke is teljesítményére, de elmondása szerint még így sem tudja elkerülni a rosszmájú megjegyzéseket.

Claudia korábban elárulta, sajnos hiába érkeznek hozzá a kedves, biztató üzenetek, általában azokat szúrja ki, amelyek bántóak és a külsejét kritizálják. Már olyan megjegyzést is kapott, hogy "kövér disznó, takarodj a képernyőről!"...

Nemrég élő adásban kapott kritikát, amikor éppen azt vetette fel a műsorban szereplő szakácsnak, sajnálatos, hogy még nem találták fel a nem hízlaló palacsintát. A válasz az volt: többet kell sportolni!

Liptai Claudia is meghökkent pár másodpercre, de jól ismert humorával megmentette a kissé kellemetlen helyzetet.

A csinos műsorvezetőre, akinek egyébként kollégái szerint ellenállhatatlan kisugárzása van, mostanság sajnos rájár a rúd. A minap le kellett állítani rosszulléte miatt legújabb műsora, a Mr. és Mrs. felvételét.

A vírusos fertőzéssel küzdő Claudiát, aki belázasodott és a hangja is elment, az orvos kiírta pár napos szabadságra.

Ám úgy hírlik, a sztár, aki nem sokáig bírja a tétlenséget, és egy nap otthoni pihenés után visszament dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.