Mindössze egy napot feküdt és máris újra dolgozik!

Felelőtlenség? Liptai Claudia nem hallgat az orvosokra!

Liptai Claudia nem az a nő, aki sokáig bírja a tétlenséget, bár sokan bepánikoltak betegsége miatt ő mégsem bír magával! Szinte semmit sem pihent és egy nap után visszament dolgozni!

2009.03.25 09:35ma.hu

Vasárnapi rosszulléte miatt orvosai több napos pihenőt javasoltak neki, ő azonban mindössze egy napot feküdt otthon, és máris visszatért a munkába.

Mint arról korábban írtunk, a műsorvezető kislányától kaphatta el a vírusos fertőzést, amitől elfehéredett, belázasodott és elment a hangja.
 
A sztárpárshow hét végi felvételén többször leálltak miatta, aztán orvoshoz is kellett mennie és az orvos kimerültség miatt szigorú ágynyugalmat rendelt el számára. 

Ám Liptai Claudia tegnap reggelre jobban lett, és bement dolgozni, így csak két olyan adás lesz, mikor Tilla egyedül vezeti a show-t. - írja a Blikk. 

Tegnap ismét visszatért a TV2 stúdiójába a műsorvezető, aki a vasárnapi felvételek alatt lett rosszul.
 
- "Nagy örömünkre Claudia tegnap reggelre jobban lett, és bejött dolgozni" - mesélte Magyar Rita, a csatorna szóvivője.
 
- "Mindössze két olyan adás lesz, ahol Tilla egyedül vezeti a Mr. és Mrs. című műsort." - nyilatkozta a TV2.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.