Felemészti a sztárt a magánéleti zűr?

Liptai Claudia összeomlott a kamerák előtt!

Félbeszakadt a sztárpár-show felvétele Liptai Claudia miatt - A csinos műsorvezető rosszul lett, falfehérré vált és képtelen volt folytatni a munkát!

2009.03.24 12:45ma.hu

Hirtelen csend támadt a Mr. és Mrs. show felvételén, Liptai Claudia ugyanis erőtlenül jelzett: szünetet kér, mert nincs jól - Korábban is az orvoshoz szaladgált, és előfordult, hogy rosszulléte miatt le kellett állni. Till Attila többször is döbbenten figyelte egyre rosszabbul festő kolléganőjét.

Claudia már szólt is, hogy egyre kevésbé van hangja, nem tudja, hogy csinálja végig a felvételt. De hősiesen bírta a munkát, ráadásul szintén beteg Panka lánya is a stúdióban volt. Végül Claudiát orvoshoz vitték, aki pár napos pihenőt írt ki neki. Az egyik stábtag szerint a magánéleti gondok is nagyon megviselik Liptait, hiszen csak gyűri a munkát, miközben titokban emészti magát belül - adta hírül a Blikk.

A csinos műsorvezető, aki mostanában szemmel láthatóan sokat fogyott, nemrég arról beszélt: nagyon tart attól, hogy el kell költöznie a férjétől. Mindkettőjüket megviseli a szakítás, Gesztesi Károlyt és őt is.

Egyikük sem tagadja, hogy az újrakezdést nem zárják ki, de az biztos, hogy nem rövid időn belül.

A sztárpár továbbra is jóban van egymással, noha Claudia már az új lakását újíttatja fel, ide költözik majd kislányukkal, Pankával.

A páros korábban nem tagadta, nem szeretnének elszakadni, papíron meg végképp nem. Nagyon hiányoznának egymásnak. Azt sem tartják kizártnak, hogy néha együtt aludjanak.

Egy neve elhallgatását kérő informátor azt nyilatkozta egyik bulvárlapnak, hogy a szexet most sem vonja meg magától Liptai és Gesztesi, és a köztük levő - most is fennálló - szenvedély szemmel látható!

A páros tagjai ugyanis mindketten játszanak a Jóban Rosszban sorozatban, ahol egy stábtag elmondása szerint valósággal izzik köztük a levegő, látszik, hogy nem eljátszott lángolásról van szó...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.