20 kilót szedett fel, de 14-et máris leadott!

Sarka Kata hatalmasra hízott, de már kezd fogyni!

A kismama terhessége idején megfogadta, hogy nem fog azért koplalni gyermeke születése után, hogy hamar visszanyerje alakját. Fogadalmát meg is tartotta és a kilenc hónap alatt felszedett 20 kilót, ám ennek szinte már nyoma sincs!

2009.03.06 09:00ma.hu

Tizennyolc napja született meg Sarka Kata és Hajdú Péter első gyermeke, Noémi.
 
Édesanyja igencsak megküzdött a terhességgel, hiszen a babavárás alatt begyulladt a veséje. Kata nem diétázott terhessége ideje alatt, így nem csodálkozott el azon, hogy felugrott rá húsz kiló. - írja a Kiskegyed.

A szülés után azonban máris elkezdett fogyni, és ezt nem ásnak köszönheti, mint a kisbabájának! Noémi ugyanis segített leadni anyukájának a plusz kilókat, méghozzá azzal, hogy sokat szopik! 

A kismama Joshi Bharatnak mesélt arról, hogy miként táplálkozik az utóbbi időben. 

- „Odafigyelek az étkezésemre, egyáltalán nem eszem édességeket.” – árulta el Joshinak. 

Katának szerencsére nincsenek problémái a szoptatással és elhatározta, hogy ameddig csak képes rá és lányának erre van szüksége, csakis anyatejjel fogja táplálni Noémit. 

Ebből Kata is profitál, mivel a kislánynak olyan jó az étvágya, hogy anyukájáról szinte leolvadnak a felesleges kilók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.