Reménykedik az apás szülésben!

Rádöbbent! Sarka Kata mégsem ment el a bálra!

A múlt héten még arról írtunk, hogy Sarka Kata férjével elmegy egy díjátadó gálára, amire még egy szép ruhát is varratott magának. Ám a kismama úgy tűnik meggondolta magát, és mégis kihagyja a jeles eseményt, és otthon marad.

2009.02.09 16:10ma.hu

Többen felháborodtak a hírre, hogy Sarka Kata bálozni megy, a bál ellenzői úgy vélték, hogy ha már eddig is rémes volt Kata terhessége, nincs szüksége a bulira, hátha nagyobb lesz a baj! 

Kislánya február 14-ére van kiírva kislányával és tudja, hogy a szülés után nem nagyon lesz ideje lazsálni! - írja a Kiskegyed.
 
Ráadásul ki kell minden pillanatot használni, amikor férjével, Hajdú Péterrel kettesben lehet, mert a kisbaba érkezése után erre sem lesz nagyon módja. 

Mint azt korábban írtuk, Kata és Péter apás szülést akarnak, ám a férj elfoglaltsági miatt ez nem biztos, hogy sikerül! Kata viszont bízik benne, hogy a kisbaba jövetelekor Péter is ott tud lenni mellette!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.