Bármikor jöhet a kisbaba!

Sarka Katának az őssejtdoboz az állandó társa

Sarka Kata nehezen viseli a terhességet, de a baba minden jel szerint előbb jön - Ezért férjével, Hajdú Péterrel minden eshetőségre felkészültek.

Sarka Kata és Hajdú Péter bulihangulatot varázsolt képgaléria

2009.02.03 06:45rtlbulvar.hu

Egyre nehezebben viseli a terhességet a kismama, akit már régóta orvosi felügyelet alatt tartanak, mert a baba ráfeküdt a veséjére, a szerv pedig a tehertől megnagyobbodott.

– Még két hetem lenne a kiírás szerint, de az orvos azt mondta, biztosan nem fogja megvárni a baba ezt az időt, hamarabb megszületik. Az ultrahang alapján 3 kiló körül van, teljesen összegömbölyödött a pocakomban, ezért a hosszát nehezen lehetne megmondani – mondta Hajdú-Sarka Kata az RTL Bulvárnak.

A leendő apuka és boldog férj, Hajdú Péter felesége minden lépését vigyázza, nagyon aggódik érte.

Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés, ezért folyamatos készültségben vannak, de Kata szerint nem igaz az, ami az egyik napilapban megjelent, hogy a kórházi holmit mindenhova magukkal vinnék.

– Egyedül az őssejt doboz van mindig nálam, mert erre a szüléskor azonnal szükség lesz. Ez egy pici hűtőláda, amire egy telefonszámot írtak. Ezt a számot azonnal fel kell hívni, ha megindul a szülés, mert csupán pár óránk van arra, hogy az őssejtet levegyék és lefagyasszák.

A fiatal feleség azt mondja, a gerincét nem terhelte meg jobban a várandósság, mint bármelyik más kismamát, de már nehezen viseli a várandósságot, és alig várja, hogy kislányuk világra jöjjön.

A pici neve még titok, csak akkor árulják el, ha már megszületett a kislány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.