Földönkívülinek tartják Hajdú Pétert!

"Bűn lenne egy ufónak szülni" - Sarka Katát profira bízza Hajdú

Tehetetlen a rendőrség Hajdú Péter és Sarka Kata zaklatójával szemben, aki máig 25 ezer levelet küldött szét hírességeknek, s többek közt azt állítja, hogy a műsorvezető földönkívüli.

Sarka Kata és Hajdú Péter bulihangulatot varázsolt képgaléria

2009.01.22 08:08ma.hu

Nem akar önbíráskodni Hajú Péter, pedig barátai már azt is javasolták neki, verje meg a zaklatót - Aggasztó mindenesetre, hogy Sarka Katát a rendőrség számára már ismert, orvosi kezelésre szoruló óbudai asszony legutóbb is azzal zaklatta: vetesse el a babát, hiszen bűn lenne egy ufónak szülni!

A nőről kiderült, korábban Szellő Istvánnak is írt leveleket, s már 25.000 irományt küldött szét hírességeknek. Az asszony gyámság alá helyezési eljárása elakadt, egyelőre a rendőrség is tehetetlen vele szemben. Hajdú attól fél, hogy a zaklatás miatt ideges nejénél komplikáció is felléphet a szüléskor. Profit fogadott fel Kata védelmére - adta hírül a Star magazin.

Hajdú Péter és Sarka Kata februárra, valószínűleg Valentin-nap környékére várja első gyermekét - A kismamának nyugalomra volna szüksége, ehelyett azonban alaposan rájár a rúd a házaspárra. Rettegésben tölti várandóssága végét Kata.

Zaklatójuk már korábban is írt olyasmit, hogy a modell és műsorvezető párja nem evilági lények. Már tavaly szeptemberben arról számolt be a házaspár, hogy a negyvenéves levélíró egy éve küldözget nekik irományokat.

Arra biztatja őket, csináltassanak DNS-tesztet, ami bizonyítja, hogy nemcsak ők, de leendő gyermekük is földönkívüli. Sőt! Afelől is biztosította a házaspárt, hogy el fogja rabolni tőlük a kisbabát.

Kezdetben Kata és Péter még mulatságosnak is találta a leveleket, de egy idő után már képtelenek voltak rajta nevetni.

A zaklatás egyre jobban megviselte az áldott állapotban levő modellt, éppen ezért döntött úgy a férje, hogy mostmár cselekedni kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.