Bármikor szülhet - Influenza kínozza a sztárt

Ajjaj - Sarka Kata az utolsó percekben lett beteg!

Kemény kilenc hónap áll Sarka Kata mögött - A 21 éves kismama terhessége egyáltalán nem volt könnyű, és úgy tűnik, a megpróbáltatásoknak még nincs vége! Most éppen influenzás Kata, és bármikor szülhet.

Sarka Kata és Hajdú Péter bulihangulatot varázsolt képgaléria

2009.02.11 09:30ma.hu

Sarka Katának nemcsak vesemedence-tágulatával, vesekövével és a zaklatással kellett megküzdenie várandóssága alatt.

A fiatal kismama bármelyik pillanatban szülhet, de most éppen gyomorinfluenza döntötte le a lábáról, ami ráadásul nem is veszélytelen, főleg nem kismamánál. Hasmenéssel és hányingerrel küzd, a baba miatt gyógyszert nemigen szedhet. A jól bevált népi gyógymódokkal enyhíti tüneteit - adta hírül a Kiskegyed.

Sarka Kata - túl annyi megpróbáltatáson - már éppen kezdte volna élvezni a terhesség utolsó időszakát, sőt, arra készült, hogy bálozni megy a férjével, Hajdú Péterrel.

Az egyik heti bulvárlap gáláján vettek volna részt, Kata azonban betegsége miatt lemondta a megjelenést.

Hajdú Péter nejének sajnos kijutott a problémákból, nemigen készülhetett teljes nyugalomban kisbabájuk érkezésére.

A párost kezdettől fogva zaklatta egy, más ismert embereknek is rendszeresen írogató negyvenes hölgy. Többek között azt állította, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata nem evilági lények, Hajdú legalábbis biztosan nem az.

Bűn lenne tehát egy földönkívülinek szülni, ezért Kata jobban tenné, ha elvetetné a babát! Később azzal fenyegette a sztárpárt, hogy elrabolja születendő gyermeküket.

A kismama ráadásul komoly vesemedence-gyulladást kapott. Hirtelen lett rosszul, úgy érezte, mintha késeket forgatnának benne... Párja azonnal kórházba vitte, ahol kiderült, hogy a kisbaba ráfeküdt Kata veséjére, és nyomja.

A modellnek szigorú fekvést javasoltak a probléma orvoslására. Így Kata terhessége nagy részében otthon pihent.

A szülés azonban már a küszöbön áll, a kismamát éppen Valentin-napra írta ki az orvos.

Kata és Hajdú Péter apás szülést tervez, de még korántsem biztos, hogy elfoglaltságai miatt a papa jelen tud lenni kislányuk érkezésénél - csak reménykedhetnek benne, hogy nem marad le a nagy eseményről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.