Jelige: csak tiszta forrásból!

Gazdag férfiak szoptatós dajkát keresnek - saját maguknak!

Szoptatós dajkáknak ajánlanak jó pénzt gazdag kínai férfiak, akiknek meggyőződése, hogy az anyatej még felnőtt korban is egészséges, ám félnek a közelmúlt mérgezéses botrányai miatt a "konzervtől".

2013.07.05 08:46ma.hu

Szoptatós dajkát bérelne fel egyre több tehetős kínai férfi, hogy hozzájuthassanak a napi adag anyatejükhöz, amely véleményük szerint sokat lendít az egészségükön. Persze elméletileg hozzájuthatnának az italhoz a tejgyűjtő állomásokon is, ahogyan azt az anyatej nélkül maradt kismamák is teszik, ám a közelmúltban annyi anyatej-mérgezéses botrány borzolta a kedélyeket, hogy nemcsak a kisbabások félnek a gyűjtőhelyeken elérhető anyatejtől, de az extrém étkezési divat felnőtt hódolói is.

Épp ezért egyre inkább kialakulóban van egy új üzletág, melyben a gazdag megbízók közvetlenül bérelnék fel a szoptatós anyukákat. "A gazdagok mindig rendkívül elfoglaltak és erősen kockáztatják az egészségüket a stressz miatt. Az anyatej az egyik módszer arra, hogy minden szükséges tápanyaghoz hozzájussanak" - fejtette ki az egyik anyatejeladással foglalkozó üzletember.

Fotó: freedigitalphotos.net

Aki megteheti, havonta akár 700 ezer forintnak megfelelő összeget is hajlandó kifizetni azért, hogy naponta megjelenjen nála a kismama, vagy az irodájában, vagy az otthonában, és közvetlenül a "forrásból" láthatja el a megbízót az anyatejjel. Persze a szemérmesebbeknek lehetőségük van arra is, hogy a "vevő" által adott eszközzel fejjék le a tejet és így adják át azt a megbízóknak.

A szolgáltatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és bár a dadáknak nem kell a kisbabákhoz hasonlóan megszoptatniuk a felnőtt férfiakat, mégis nagyobb a kereslet a fiatal és csinos anyukák iránt - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. Ennél egy fokkal közvetettebb forma az az anyatejellátás, amelyet egy étterem kínál: komplett menüsort kínálnak az úgynevezett Anyatej Vacsorán, igaz, a helybeliek nem fogadták kitörő örömmel a kezdeményezést.

"Úgy kezelik az embereket, mint valami tehenet" - hangzik a szisztéma ellenzőinek véleménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.