Öt órát fagyoskodott a papucsos nagypapa

"Játszásiból" zárta ki a nagyapót a fagyos erkélyre

Kizárta nagyapját a balkonra egy kétéves kisgyerek Németországban: a 72 éves idős ember öt órát töltött a jéghidegben, mielőtt a tűzoltóság kimentette volna szorult helyzetéből.

2013.01.17 17:29MTI

A müncheni nagypapa cigarettázni lépett ki a balkonra, ennek megfelelően viszonylag könnyen volt öltözve, és házi papucsot viselt. Unokája azonban rácsukta a balkonajtót, és nagyapja hiába könyörgött neki számtalanszor, hogy engedje be, oda sem hederített, hanem nyugodtan játszott tovább.

A kicsi végül csak megkönyörült rajta, mert egy buktatóablakon keresztül kinyújtott neki egy mobiltelefont, úgyhogy nagyapja riasztani tudta a tűzoltókat. "Teljességgel érthetetlen számomra, hogy miért nem kiáltott segítségért" - értetlenkedett csütörtökön a müncheni tűzoltóság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.