Lezuhant és meghalt a szerető

Jót szexeltek, aztán kizárta az erkélyre a barátnőjét

Minden bizonnyal börtön vár arra a férfire, aki kizárta a barátnőjét az erkélyre egy szenvedélyes szeretkezés után, a nő pedig lezuhant és halálra zúzta magát, amikor szabadulni próbált.

2012.12.06 17:29ma.hu

Kizárta az erkélyre, ezzel közvetve a halálát okozta egy férfi a saját barátnőjének Berlinben, most nagy valószínűséggel börtön vár rá, amennyiben a bíróság is bűnösnek találja. Az 55 éves Bernard Pucker azt mondta a rendőröknek, hogy miután szeretkeztek, a 48 éves Iwona Nolovic váratlanul mintha teljesen megőrült volna: agresszívvé vált és elkezdett törni-zúzni. "Előbb a laptopot dobta át az erkély korlátján, aztán a ruháimat, a nadrágommal együtt, aminek a zsebében 3000 euró volt" - idézte a férfit az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"Úgy láttam, meglehetősen nehéz lenne kezelni ezt a helyzetet" - folytatta, ezért végül úgy döntött, kizárja a nőt az erkélyre, hátha attól lenyugszik, és mint aki jól végezte dolgát, elment lefeküdni. "Hallottam, hogy segítségért kiált, de én csak feküdtem az ágyban és nem foglalkoztam vele. Ott volt nála a telefon, hívhatott volna segítséget. Az erkélyajtót is betörhette volna" - morfondírozott.

Arra azonban legmerészebb álmában sem gondolt volna, hogy a középkorú nő úgy próbál megszabadulni, hogy átmászik az erkélyen, és eközben lezuhant, halálra zúzva magát. "Nem volt sose öngyilkossági hajlam benne és őrült sem volt, de az tény, hogy elég sok alkoholt ivott" - áll a férfi vallomásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.