Éjfél után senki nem mehetett be a szobájába

Exkluzív szálló: még a saját vendégeit is kizárta

Valószínűleg az évváltás zavarhatta meg egy szálloda elektronikai rendszerét szilveszter éjjel, ez okozhatta, hogy a vendégek éjfél után órákon át képtelenek voltak kinyitni a szobáik ajtaját.

2012.01.03 17:29ma.hu / MTI

Zártkörű szilveszteri partit tartott egy szálloda a vendégeinek - nem nyelvbotlás, nem a szálloda személyzete, hanem valóban maga az épület "döntött" úgy, hogy senki nem lépheti át az ajtókat a pezsgős koccintás után. Persze nem az alkohol ellen volt kifogása az ajtóknak, sokkal inkább az évváltás nem tetszett az elektronikai rendszernek, ami pontban éjfélkor egyszerűen felmondta a szolgálatot és onnan kezdve egyetlen mágneskártya sem nyitotta a szobák ajtaját.

A vendégeket tehát a szobák szó szerint kizárták, ami nem kis kalamajkát okozott: a denveri Marriott hotel 628 szobájába bebocsátást váró vendégek egy része addigra már alaposan felöntött a garatra, amit a józanabb társaik rossz néven vettek és szóvá tették a szerintük nem illő viselkedést. Percek alatt "exkluzív" programként egy kisebbfajta verekedés alakult ki a szilveszteri programok sorában, a randalírozókat csak a kiérkező rendőrség tudta megfékezni.

A verekedésben komolyabb sérülés nem történt, a vendégeknek viszont mintegy három órán keresztül kellett a folyosókon ácsorogniuk, mire sikerült a hibát elhárítani és a mágneskártyák újra működésbe hozták az ajtók zárszerkezetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.