Magára hagyta a prostituált az újszülöttet

Gyorsétterem vécéjében szülte meg a gyerekét

Egy gyorsétterem vécéjében szülte meg, majd sorsára hagyta újszülöttjét egy romániai prostituált. A biztonsági kamerák képe alapján sikerült őt elfogni.

2013.01.07 11:29ma.hu / manna.ro

A takarítók fedezték fel az egyik római gyorsétterem vécéjében a magára hagyott, láthatóan néhány perccel korábban megszületett újszülöttet, akinek anyjáról egy hétig a hatóságok is csak találgatni tudtak. A nyomozást nagyban segítette az étterem biztonsági kamerájának felvétele, amelyen látszott a mosdóba besétáló, majd onnan valamivel később kijövő fiatal nő, ez alapján kezdtek kérdezősködni és hamarosan rá is találtak az anyára: egy román prostituált választotta a szülésnek eme nem épp dicsérendő formáját.

Az olasz hatóságok azonban már nem tudtak intézkedni: a prostituált időközben hazatért Romániába, a gyermeket viszont kórházba szállították, ahol megfelelő ellátást kapott és ma már épségben várja, hogyan alakul sorsa. Az esetről beszámoló manna.ro című romániai hírportál arra nem tért ki, hogy az anyára milyen következmények várnak tettéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.