A színházban szült meg a nő

Stand-up előadás közben "kinevette" magából a gyereket

Annyira nevetett egy stand-up előadás közben, hogy megindult a szülés az előrehaladott állapotú terhes nőnél. Már nem volt idő a kórházba menni.

2012.11.16 07:29ma.hu

Az utolsó kontrollon azt mondta a nőgyógyász, hogy a baba még legalább egy hétig nem fog megszületni, ezért a terhessége utolsó napjait töltő nő úgy döntött, egy kis jókedv nem árthat meg. A kelet-kínai Ma Lusha jegyet vett az esti stand-up show-ra és teli torokból kacagott, amikor a komikusok egymás után szórták a poénokat.

Csakhogy a harsány nevetés annyira megmozgatta a hasizmait is, hogy kisvártatva döbbenten állapította meg, hogy elfolyt a magzatvize, kórházba pedig már nem lett volna ideje elindulni, így ott a színházban adott életet a gyermekének - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.