Férje és a kikötői hatóság emberei segítettek

Nem értek a kórházba: alagútban szülte meg gyermekét a nő

A New Yorkot New Jerseyvel összekötő Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nő a férje és a kikötői hatóság két munkatársának segítségével.

2012.12.27 07:29MTI

A kisfiú, akinek neve Nassim Mohammed Elkarhat lett, helyi idő szerint szerda délután jött a világra. A nő és férje a New Jersey állambeli Lodiból tartottak a New York Brooklyn negyedében lévő kórházba, ahol a kicsinek meg kellett volna születnie. A nőnek azonban olyan erős fájdalmai voltak, hogy férje úgy döntött, leáll az autójával, majd segítségért kiabált.

Mire a hatóság két embere odaért az alagút manhattani részén leparkolt autóhoz, a férfi már igencsak ideges volt. A segítők még arra is figyeltek, hogy egy takaróból az újszülöttet a kipufogógáztól védő sátrat - egyfajta oxigénbuborékot - csináljanak.

Mire a mentők a helyszínre érkeztek, már csak a köldökzsinórt kellett elvágni. Anya és gyermeke jól vannak - számolt be az amerikai sajtó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.