Lindsey Blaine érti a módját a vetkőzésnek

Kínzó lassúsággal szabadul meg a bébidolltól

Ha pici a melled, toldd meg egy ügyes trükkel! Amikor Lindsey Blaine kezdő modell volt, bizonyára efféle tanácsokat kaphatott, mert a leckét alaposan megtanulta és már fel sem tűnik az előnye hiánya.

2012.03.23 19:29ma.hu

Vannak ugye azok a nők, akiknek szinte semmit nem kell tenniük, mert mellük mérete már önmagában csábító, és vannak azok, akiknek muszáj valahogy ráerősíteni arra, amiben a sors kissé szűkmarkúan bánt velük.

Lindsey Blaime ez utóbbi csoportba tartozik, de őszintén megvallva elsőre fel sem tűnik, csak ha tüzetesebben megvizsgáljuk, annyira ügyesen tereli másfelé a figyelmet.

Például nagyszerűen tudja, hogyan kell elnyújtani a vetkőzést, és mint tudjuk, a ruha sokat segíthet az összhatáson, egy jól megválasztott bébidoll például még némi optikai tuninggal is szolgálhat.

De a meztelenség előbb-utóbb elkerülhetetlen, így hát Lindsey azzal dolgozik, ami van neki: ügyes mozdulatokkal, elnyújtott élvezettel, és az arcára kiülő kéjes gyönyört elnézve ez őt magát is igencsak szórakoztatja.

Vajon miféle piszkos gondolatok járhatnak közben a fejében?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.