Cirkuszi hangulatot varázsoltak a zenészek

Galéria: "Ha elmúlik karácsony" - Fergeteges Neoton-koncert

Minek ez a cirkusz? - kérdezte a Neoton Família, aztán meg is válaszolta, egy fergeteges koncert "képében". A színpadon igazi cirkuszi hangulatot teremtett a zenekar és a vendégfellépők.

Látványos színpadi show-val fűszerezték a slágereket képgaléria

2011.12.28 13:29ma.hu

Ilyenkor év vége felé nem győzzük kapkodni a fejünket, egyik koncert éri a másikat, idén sem volt ez másképp. A három naposra nyúlt hosszú hétvége után a Neoton Família "bérelte ki" a Papp László Budapest Sportarénát, ahol Minek ez a cirkusz címmel - egy korábbi nagylemezük címe után - adtak fergeteges koncertet.

A színpadot nemcsak Csepregi Éva, Végvári Ádám és az együttes többi tagja népesítette be, hanem valódi cirkuszi hangulatot varázsoltak az artisták, bohócok segítségével, sőt, még légtornászok is színesítették a képet.

A koncertélményt egy újságban még akkor is nehéz visszaadni, ha internetes lapról van szó, de a képek talán kárpótolják azokat az olvasóinkat, akik nem tudtak eljutni az eseményre. Akiknek pedig abban a szerencsében van részük, hogy ott lehettek, nekik jó lesz felidézni a legemlékezetesebb pillanatokat.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.