A csapat a fogyatékossággal élők világnapján zenél

Kétórás jótékonysági koncerttel készül a Neoton!

December 03-án lesz a fogyatékossággal élők világnapja - A Neoton Família sztárjai ezen a napon egy két órás koncertet adnak a XVIII. Kerületi Sportkastélyban, aminek a teljes bevételét a Fényszóró Kulturális Alapítvány javára ajánlják fel.

2008.11.10 19:20ma.hu

"Először csak szórakoztattam őket, majd 1995.óta dolgozom is értük. A fogyatékos emberek ügye szívügyem lett. A Fényszóró Kulturális Alapítvány elnökeként már rengeteg eseményt szerveztem a szellemi fogyatékkal élő fiataloknak. Ez a koncert most értük jött létre, barátaim, zenésztársaim és a Ti segítségetekkel. Azzal, hogy megveszed a jegyet és ott leszel a Neoton Família Sztárjai koncerten, Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy többet tehessünk a fogyatékos emberekért." - olvashatjuk Csepregi Éva oldalán.

Az énekesnő elmondta, hogy nagyon félve kérte meg a zenekar tagjait, akik azonnal igent mondtak a kezdeményezésre.

Csepregi Éva úgy gondolta, hova máshova mehetne egy ilyen nemes céllal, mint régi „szülőfalujába,” a XVIII. kerületbe, ahol szintén örömmel fogadták a rendezvényt.

Ezen felbuzdulva megkezdődtek a szervezések és viszonylag kisköltségből egy nagyon jó koncertet fognak adni a rajongóknak.

Ajándékként ezen a napon lesz a hivatalos megjelenése Ádám és Éva karácsonyi albumának, amit a helyszínen egy dedikálás keretein belül meg lehet vásárolni, természetesen a napokban megjelent Csepregi Éva „Párizsi Lány” című Best of lemezével együtt.

A karácsonyi albumon 3 régi neoton slágert hallhatnak teljesen új köntösben, illetve a tradicionális karácsonyi dalon kívül egy vadonatúj szerzemény is hallható az albumon „Angyalmadár” címmel, melynek szerzőpárosa Ádám és Éva.

A december 03-ai rendezvényen, egy óriási kivetítőn archív felvételekből és fotókból összeállított video színesíti a koncertet.

Vannak felajánlások is, amiket az alapítvány értékesíteni szeretne a rajongók között, ilyen például 3 gitár, amiről bővebben a helyszínen tudnak információt adni.

Éváék szeretettel várnak mindenkit Pestszentimrére a Sportkastélyba, ahol nem csak egy fantasztikus koncerttel lehetünk gazdagabbak, hanem a részvételünkkel, rengeteg fogyatékossággal élő embernek tehetjük egy kicsit könnyebbé vagy boldogabbá az életét.

A koncert helye és ideje:

December 3. szerda, 19 óra, Pestszentimrei Sportkastély (1188 Budapest, Kisfaludy u. 33/c.)

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.