Készen állnak a versenyzők a Táborra

Galéria - Visszatérők és új tehetségek az X-Faktor 150 legjobbjában

A számtalan minőségen aluli, önjelölt sztárénekes után végre kiderült, a több ezer jelentkező közül kik azok a tehetséges énekesek, akik a legjobb 150 között küzdhetnek a Mentorok Házába jutásért.

Az X-Faktor negyedik válogatójának továbbjutói képgaléria

2011.09.25 10:29ma.hu

Pontosan négy héttel ezelőtt csendült fel először a 2011-es X-Faktor szignálja, és négy héttel ezelőtt találkozhattak a tévénézők azokkal a tehetséges - és tehetséggel kevésbé megáldott - próbálkozókkal, akiket mind ugyanaz a cél vezérelt: ők szerették volna elnyerni a legjobb énekesnek vagy énekesnőnek kijáró elismerést. Vagy ha azt nem, legalább kellően híressé válni ahhoz, hogy el tudjanak indulni álmaik útján.

A négy mentor (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Trunkó Bálint)

A négy mentornak - Keresztes Ildikónak, Geszti Péternek, Malek Miklósnak és Nagy Ferónak - nem kevés kínos pillanatban volt része az előválogatások alatt, de végül sikerült összegyűjteni azt a 150 versenyzőt, aki egy újabb körben, a Táborban bizonyíthatja, hogy nem egyszerű véletlennek köszönhetően jutott át a szigorú rostán.

A továbbjutók között találkozhatunk ismerős arcokkal, mint például a tavalyi versenyben egészen a Mentorok Házáig jutó Németh Katica és Muri Enikő, itt lesz a jövő héten a legutóbb a Táborban kiesett Samu Krisztina "Mazsi" és Farkas Éva is, és természetesen több tucatnyi újonnan felbukkant tehetségért izgulhatunk a következő adások során.

Az utolsó előválogató továbbjutóinak képét a galériában nézhetik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.