Fáraó lett az X-Faktor győzteséből

Vastag Csabát az istenek közé emelték

Az X-Faktor során már számos stílusban bizonyította tehetségét és rátermettségét, így a Madách Színház rendezője ezúttal is bízik benne, hogy Vastag Csaba kiválóan helyt fog állni a fáraó szerepében.

Nagy bulival ünnepelték Vastag Csabát és Szabó Zsófit képgaléria

2011.09.06 08:29ma.hu

Új Fáraót köszönthetnek a Madách Színház nézői, ha a József és a színes szélesvásznú álomkabát című Webber-musical közeljövőben bemutatásra kerülő előadásait megnézik: az Elvis-imitátorként színre lépő félisten szerepében Vastag Csaba látható.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A rendező, Szirtes Tamás - aki a Csillag születik egyik zsűritagjaként is belülről ismeri a tehetségkutatókat - úgy véli, az X-Faktorban Csaba jópár stílusban bizonyított már, ezért nem aggódik amiatt, hogy a rock'n'roll műfajában kudarcot vallana a sztár.

Akik kíváncsiak Vastag Csabára az aranytrónon, azok a szeptember 27., 28. és 29-i előadásokon nézhetik meg, milyen akkor, amikor az éneklést színészettel vegyíti.

A szerepet egyébként korábban Gáspár Laci és Gönczi Gábor is játszotta már.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.